Despre Clinica

CLINICA NR.1 IN VAGINOPLASTIE

Clinica Cosmedica a fost fondata in 2002 de Dr. Costache Chertif, Chirurg Plastician Doctor in Stiinte Medicale. Astazi este clinica privata nr. 1 din Nordul Romaniei, specializata in chirurgie estetica si plastica.
La clinica COSMEDICA cazarea se face in saloane cu unul sau doua paturi.
La clinica COSMEDICA cazarea se face in saloane cu unul sau doua paturi.
Dispunem de 22 paturi si 6 saloane. Toate saloanele presupun confort sporit fiind dotate cu mobilier nou, TV, aer conditionat reglabil pe intensitate si temperatura, internet WI-FI, racitoare pentru bauturi, uscator de par, baie proprie.

Rezerve VIP
Clinica COSMEDICA dispune de doua rezerve VIP, una cu un singur pat si una cu doua paturi, cea din urma fiind special conceputa pentru pacientii care doresc sa fie insotiti de un apartinator. Cele doua rezerve sunt special amenajate pentru pacientii cu pretentii. La amenajarea saloanelor VIP s-a avut in vedere in primul rand siguranta pacientului internat care sa fie in echilibru cu un confort deosebit de care acesta poate beneficia. Sistemul de rampe pentru distributia gazelor medicale si sistemele de iluminare au fost realizate de TEHNOPLUS MEDICAL gama TEHNOLUX pentru saloane de lux.

WiFi nelimitat si gratuit
Pacientii clinicii COSMEDICA beneficiaza de internet WiFi gratuit si nelimitat pe tot parcursul internarii. Pacientii vor primi la cerere parola pentru acces la internet.

Baie proprie la fiecare salon
Fiecare salon detine baie proprie dotata cu cabina de dus, toaleta si chiuveta si nu in ultimul rand sistem de alarmare in cazul in care pacientul intampina probleme atunci cand se afla in camera de baie.

Pentru noi conteaza siguranta actului medical si a pacientului

In acest fel dorim ca inaintea efectuarii operatiei sa avem pacienti foarte bine informati si multumiti de alegerea pe care au facut-o.

  • Este foarte important ca atunci cand cititi despre operatia pe care doriti sa o faceti, sa fiti convinsi ca ati inteles fiecare complicatie care poate sa apara, si ca primiti toate datele posibile despre aceasta.
  • Este foarte important ca in timpul consultatiei sa fiti sinceri la toate intrebarile care vi se pun (ex, Daca sunteti fumator – cat fumati pe zi; Ce afectiuni stiti sa fi avut in trecut pe care le-ati tratat in spital cu un tratament anume sau printr-o interventie chirurgicala).
  • Aceste discutii fac parte din anamneza care dorim sa fie transparente, pentru ca daca sunt anumite stari care sa interfereze cu interventia pe care o doriti, acestea sa nu fie scapate din vedere si sa fie corectate daca se poate inainte de aceasta, pentru siguranta tuturor.
  • Este foarte important sa intelegeti ca exista anumite concesii pe care le putem face daca avem in fata un pacient sincer care da dovada de transparenta. Acest lucru constituie si o forma de respect totodata  fata de medicul care doresti sa-ti indeplineasca visul.
  • La Cosmedica veti gasi o echipa de medici cu experienta, cu idei si solutii inovatoare si spirit plin de modernism, care impreuna vor incerca sa faca totul ca dvs sa fiti multumiti de alegerea facuta.

ACREDITARI