Testimoniale

STUDIU DE CAZ 1

Durere constanta si disconfort sunt semnele cel mai des intalnite.

“Imi doresc sa fac aceasta interventie cat mai repede posibil, nu mai vreau sa astept asa cum fac majoritatea femeilor ” – mi-a comunicat pacienta MF 33 ani la telefon intr-o prima discutie.

Situatia prezentata de pacienta MF nu este una noua, fiind comuna celor mai multe femei care asteapta multi ani dupa nasteri repetate, sa-si rezolve problema personala nefiind hotarate pentru aceste proceduri, dar durerea si disconfortul le determina sa ia aceasta decizie.

Pacienta MF cu multe luni in urma a cautat pe Internet raspuns la situatia sa si a declarat “am gasit clinica Cosmedica si am discutat cu Dr.Costache Chertif – chirurg plastic cu experienta in chirurgia estetica a organelor genitale externe care mi-a prezentat toate detaliile legate de interventie, dupa ce i-am trimis imagini pe e-mail pe care le-a discutat cu mine si atunci am spus ca acesta este chirurgul plastic potrivit pentru situatia mea”

Interventia s-a efectuat la clinica Cosmedica, rezultatul este unul foarte bun, toata procedura a durat 1 ora si jumatate si procesul de vindecare a fost fara complicatii.
Dr.Costache Chertif este un chirurg excelent, totul in clinica este minunat, singurul regret este ca nu am luat aceasta decizie mult mai repede „A meritat toti banii”.
Recomand cu multa incredere pe Dr.Costache Chertif  si echipa sa de la clinica Cosmedica pentru toate femeile care necesita aceste proceduri.

STUDIU DE CAZ 2 (VAGINOPLASTIE)

Refacerea fericirii conjugale.

”Ma simt o noua femeie, increderea mea a crescut vertiginos ” spune CD de 32 ani care a avut rejuvenarea vaginala efectuata in cadrul clinicii Cosmedica de catre Dr. Costache Chertif. Dupa ce avut trei nasteri pe cale naturala a simtit ca musculatura vaginala si-a pierdut tonusul .
”Sotul meu nu s-a plans niciodata dar mi-am dat seama ca percepe o largire a vaginului pe care nu a perceput-o in trecut, mi-a relatat ca a constatat cu nu simte contactul intre penis si vagin asa cum era odata”.
”Eu nu eram sigura ca este vina mea, asa ca am decis sa ma interesez care ar fi calea de a rezolva aceasta problema”. ”Sigur ca studiind Internet-ul am gasit clinica Cosmedica unde am luat legatura cu Dr. C. Chertif  chirurg plastician cu experienta in acest gen de interventii chirurgicale si dupa mai multe discutii, am fost sigura ca am gasit reolvarea problemelor mele intime.”

CD nu apelase niciodata la serviciile chirurgiei plastice nici macar nu s-a machiat niciodata.
In urma discutiilor via Internet s-a decis ca singura rezolvare este interventia chirurgicala.

”Sotul meu mi-a spus ca sunt nebuna, si nu pricepea de ce acasta problema este asa de importanta pentru mine? ”Sigur eram un pic speriata de operatie -oare cine nu ar fi fost?-dar dupa ce am vorbit cu Dr. Costache Chertif am capatat increderea necesara si s-a efectuat interventia.
Totul a fost rapid si usor. Pentru cateva zile am simtit un disconfort in zona genitala dar dupa 10 zile am putut sa-mi reiau activitatea profesionala – profesor de istorie.
La 5 saptamani de la interventie am facut dragoste cu sotul meu si trebuie sa recunosc a fost la inceput un pic de retinere dar dupa aceea pot sa spun ca totul este foarte bine si suntem amandoi fericiti.
Aceasta operatia mi-a redat increderea si suntem foarte multumiti de rezultat.
Acum ma simt stapana pe mine si pot sa sfatuiesc toate femeile care au aceste probleme sa nu astepte nepermis de mult si sa faca aceasta interventie.